ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ


Smart house

Έξυπνοι αυτοματισμοί για να κάνετε τη ζωή σας ευκολότερη, το έξυπνο σπίτι είναι πιο προσιτό από ποτέ!

Φανταστείτε... ότι επιστρέφετε το βράδυ στο σπίτι, η πόρτα του γκαράζ έχει ανοίξει, τα φώτα της εισόδου έχουν ανάψει, οι κουρτίνες κλείνουν αυτόματα, ένας ελαφρύς φωτισμός διαχέεται στο καθιστικό για να σας φτιάξει τη διάθεση, η αγαπημένη σας μουσική παίζει απαλά, το Jacuzzi θερμαίνεται στο λουτρό...

Έχετε μόλις εισέλθει στον κόσμο του Αυτοματισμoύ Οικίας που σας προσφέρει η εταιρία μας. Έναν κόσμο που σας προσφέρει ένα απεριόριστο επίπεδο άνεσης. Έναν κόσμο που απεικονίζει τον τρόπο ζωής σας.

Μετατρέπουμε το σπίτι σας σε μια ευφυή κατοικία. Ένα απλό πάτημα ενός κουμπιού, που ανοίγει μια πόρτα ή ενεργοποιεί την είσοδό σας σ' ένα δωμάτιο, είναι ό,τι χρειάζεται για να διαχειριστεί τα ηλεκτρικά συστήματα και τις συσκευές σας. Σύμφωνα με τις επιθυμίες και τις συνήθειές σας.

Εάν χτίζετε την κατοικία των ονείρων σας, ανακαινίζετε το σπίτι σας ή ζείτε σε ένα διαμέρισμα, τα προηγμένα συστήματά μας προσαρμόζονται τέλεια σε κάθε περιβάλλον, τόσο στα υπάρχοντα όσο και στα νέα κτίρια. Γίνετε ο ιδιοκτήτης του πλέον προηγμένου και πληρέστερου Συστήματος Αυτοματισμού Κτιρίου & Οικίας, το οποίο σας προσφέρει έναν απεριόριστο αριθμό δυνατοτήτων. Σήμερα και αύριο.

Ο Αυτοματισμός Κτιρίου & Οικίας δεν είναι απλά συνώνυμος με την άνεση αλλά παράλληλα με την κομψότητα, το ύφος, την ευκολία χρήσης, την απλότητα, την ευφυΐα, την ευελιξία και την ασφάλεια.