Παραδώσαμε επιτυχώς πλήρες σύστημα Hotel IP TV για το Mandraki Beach Resort στην Ύδρα.

Το Mandraki Beach Resort εμπιστεύτηκε την εταιρεία μας, για να παρέχει στους επισκέπτες μία ξεχωριστή εμπειρία διαμονής με τις ολοκληρωμένες λύσεις Hotel IP TV.

Στο αναπαλαιωμένο ιστορικό κτήριο του Mandraki Beach Resort βρεθήκαμε, για να εγκαταστήσουμε ένα πλήρες σύστημα Hotel IP TV. Ανταποκριθήκαμε άμεσα προσφέροντας ολοκληρωμένη εγκατάσταση σε λιγότερες από 5 ημέρες. Οι τεχνικοί μας  δέχθηκαν την πρόκληση και υλοποίησαν το έργο σεβόμενοι απόλυτα την ιδιαιτερότητα του χώρου προσφέροντας μοναδικό αποτέλεσμα αισθητικής και ποιότητας.

Η λύση που εφαρμόστηκε είναι η κορυφαία του κλάδου γιατί συνδυάζει το σύστημα Ikusi – Triax με ξενοδοχειακές τηλεοράσεις της LG Pro:Centric.

Το σύστημα αυτό προσφέρει πλούσιο τηλεοπτικό υλικό από όλο τον κόσμο, πολύγλωσσο μενού, διασύνδεση με σύστημα PMS, αμφίδρομη διάδραση ξενοδοχείου – επισκέπτη και πολλές ακόμη εφαρμογές που καθιστούν τη διαμονή μοναδική.

Το άρτιο αποτέλεσμα δικαίωσε την επιλογή, καθώς το σύστημα ανταποκρίθηκε πλήρως στις απαιτήσεις του ξενοδοχείου, δίνοντας στους επισκέπτες υπηρεσίες υψηλότατου επιπέδου.

Προσφέροντας κοσμοπολίτικη γοητεία, το Mandraki Beach Resort είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων στην Ύδρα, κρυμμένο σε έναν απομονωμένο κόλπο στη μοναδική αμμώδη παραλία του νησιού. Το ξενοδοχείο καταφέρνει να συνδυάσει την απλότητα, την πολυτέλεια και την αρμονία με το περιβάλλον και είμαστε περήφανοι που αποτελέσαμε μέρος της ομάδας που δημιούργησε αυτό το αποτέλεσμα.

 

Μοιραστείτε το:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *